Hrvatska
    |         |    

POSLJEDNJI PUT AŽURIRANO: 05.05.2022

Politika o kolačićima

Ova Politika o kolačićima opisuje razne vrste kolačića ili slične tehnologije koje se mogu koristiti u vezi s Avonom web stranicom putem koje ste pristupili ovoj Politici o kolačićima (“Stranica”), te kako možete upravljati njima. Možemo promijeniti ovu Politiku o kolačićima s vremena na vrijeme. Molim Vas pogledajte “POSLJEDNJI PUT AŽURIRANO” oznaku na vrhu ove stranice kako bi vidjeli kada je posljednji put izmijenjena ova Politika o kolačićima. Izmjene ove Politike o kolačićima stupaju na snagu od trenutka kada izmijenjenu Politiku o kolačićima učinimo dostupnima na ili putem Stranice.

Primite na znanje da u mjeri u kojoj podaci prikupljeni putem kolačića predstavljaju osobne podatke, te osobne podatke obrađujemo u skladu s našom Izjavom o privatnosti.

Koliko dugo će kolačići ostati na mojem uređaju?

Trajanje vremena po kojem kolačići ostaju na Vašem računalu ili mobilnom uređaju ovisi o tome je li riječ o “trajnom” ili “sesijskom” kolačiću. Sesijski kolačići traju dok ne prestanete s pretraživanjem, a trajni kolačići traju dok ne isteknu ili dok ih ne izbrišete. Većina kolačića koje koristimo su trajni te će isteći između 30 minuta i dvije godine od datuma kada su skinuti na Vaš uređaj. Pogledajte donji odjeljak o tome kako upravljati kolačićima, kao i za više podataka o tome kako ih ukloniti prije nego isteknu.

Kako upravljati kolačićima?

Možete odbiti ili prihvatiti kolačiće sa Stranice s vremena na vrijeme posjećujućiili koristeći postavke kolačića na Vašem pretraživaču. Informacije o postupku koji trebate pratiti kako bi omogućili ili onemogućili kolačiće unutar Avonovog rješenja za kolačiće dostupne su na poveznici iz prethodne rečenice. Informacije o postupku koji trebate pratiti kako bi omogućili ili onemogućili kolačiće sa svog pretraživača dostupne su na web stranici Vašeg Internet pretraživača putem Vašeg zaslona za pomoć. Možda ćete se željeti obratiti sljedećoj stranici koja nije povezana s Avonom, http://www.allaboutcookies.org/manage-cookies/index.html za informacije o uobičajeno korištenim pretraživačima. Molimo Vas imajte na umu da ako su kolačići onemogućeni, neke funkcije ove Stranice neće raditi kao što bi trebale.

Ako odbijete dati privolu, time se ne brišu automatski bilo koji kolačići koji su već na Vašem uređaju temeljem Vaše prethodne privole. Morat ćete ručno obrisati te kolačiće prateći instrukcije na Vašem web pretraživaču.

Kontaktirajte nas

Ako imate neka pitanja, komentare ili zahtjeve vezanu za ovu Politiku o kolačićima molimo Vas pošaljite e-mail na zastita.podataka@avon.comili poštom na adresi Bani 110, 10010 Zagreb, Hrvatska.