Hrvatska
    |         |    

Poslodavac partnerAvon je kao najveća svjetska kompanija u izravnoj prodaji kozmetike prisutna na svim kontinentima, u 155 država, sa čak 6,4 milijuna predstavnica čiji broj kontinuirano raste zahvaljujući viziji koju smo postavili kao izazov: biti kompanija koja svojim proizvodima i uslugama najbolje zadovoljava potrebe osobnog ostvarenja svake žene.

Da bi ostvarili ciljeve, predani smo najvišim vrijednostima koje čine osnovu svake naše djelatnosti i poslovanja: povjerenje, poštovanje, vjera, skromnost i integritet. Uz proizvode visoke vrijednosti i kvalitete kojima zadovoljavamo potrebe žena svih dobnih skupina diljem svijeta, Avon također nudi i odlične mogućnosti zarade i ostvarenja vlastite karijere unutar same kompanije. Upravo zbog tog razloga, zaposlenici, suradnici i predstavnici naša su najveća vrijednost. Naš redoviti rad na unapređenju procesa upravljanja ljudskim resursima potvrđuje i certifikat "Poslodavac Partner", čiji smo nositelj od 2005. godine.

Kroz kontinuirani sustav usavršavanja, motiviranja i nagrađivanja zaposlenika, te uz dinamične i inovativne procese, Avon je postao atraktivno i traženo poslovno okruženje. Svojim zaposlenicima pružamo mogućnost vlastitog odabira i jednakih mogućnosti napredovanja. U radom okruženju cijenimo raznolikost i podupiremo zaposlenike pri očuvanju ravnoteže između posla i privatnog života.

Ukoliko smatrate da bi ste se svojim sposobnostima, interesom i radnom etikom uklopili u naše dinamičnu poslovnu okolinu, pošaljite nam svoj životopis na e-mail adresu u nastavku. Avon će Vas kontaktirati u slučaju potrebe za zapošljavanjem.


Slobodna radna mjesta
Tražite posao